Der er LYS derude – kom og vær med til årets global festival i Mølleparken fra den 28/8 – 2/9 2015

DIB deltager på Verdensspejl Festival i Mølleparken i Aarhus den 30. august med to af vores indiske partnere fra vores øko-landsby og fortalervirksomheds projekt i Sydasien. Vi holder oplæg, debat og workshop med fokus på bæredygtige løsninger til globale klima udfordringer.

Med støtte fra CISUs Oplysningspulje har det været muligt at invitere Kavita Myles fra INSEDA (The Integrated Sustainable Energy and Ecological Development Association) og Sanjay Vashist fra CANSA (Climate Action Network South Asia) til Aarhus for at deltage i årets Verdensspejl Festival – og vi glæder os!

Kavita og Sanjay wil blandt andet fortælle om de udfordringer og muligheder, der er for at kombinere lavenergi-løsninger med fattigdomsbekæmpelse og udvikling af landområder i Sydasien, om økolandsby konceptet og klimalobby på internationalt plan.

Foruden oplæg og debat vil DIB og vores partnere afholde en workshop, hvor man kan prøve at designe sin egen drømmelandsby efter samme metoder som vores partnere bruger i de udvalgte projektlandsbyer – dog med et spændende og udfordrende twist!

Festivalen er arrangeret af U-Huset med vores dygtige kollegaer fra MUNDU som tovholdere. De har strikket et fantastisk og varieret program sammen for de seks dage festivalen varer, så tag familien, baboen og vennerne under armen og kom ned og få et kulturelt miks af ny viden, nye bekendskaber, spændende oplevelser, markedsstemning, lækker mad og world music.

Tjek programmet ud her.

DIB er med på årets Verdensspejl Festival i Aarhus den 30. august